Job: Frontendudvikler

Som frontend-udvikler hos Digital Marker vil du få en essentiel rolle i en dynamisk hverdag, hvor du i tæt samarbejde med vores backend-udvikler og designere er med til at bygge værdiskabende IT-løsninger til vores kunder såvel som internt og bringer liv i IT-løsninger, der gør en forskel for brugerne. Er du en super skarp frontend-udvikler […]

Som frontend-udvikler hos Digital Marker vil du få en essentiel rolle i en dynamisk hverdag, hvor du i tæt samarbejde med vores backend-udvikler og designere er med til at bygge værdiskabende IT-løsninger til vores kunder såvel som internt og bringer liv i IT-løsninger, der gør en forskel for brugerne.

Er du en super skarp frontend-udvikler med minimum 1-3 års erfaring og har lyst til være med i udviklingen af en ny virksomhed, så er det måske dig, vi leder efter.

Digital Marker vil være den bedste, mest dynamiske og mest fleksible digitale løsning til markedet indenfor skønhedspleje og fashion. Vi sørger for håndtering af alle administrative områder af vores kunders forretninger, så de kan koncentrere sig om deres kerneydelser.

 

Vi ser gerne, at du:

 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har minimum 1-3 års erfaring
 • Kan tage initiativ og elsker at løse tekniske problemstillinger
 • Har fokus på funktionalitet og stabilitet
 • Har en forretningsforståelse, så du kan se forretningsperspektivet i, hvad du skal lave.
 • Kan arbejde med mærkelige, sære og sjove mennesker
 • Behersker engelsk i skrift og tale
 • Vil være 100 meter mester i Magento 2 og API.
 • Kan bringe vores ideer til virkelighed igennem skalerbare løsninger
 • Det du ikke ved, det lærer du!

Som frontend-udvikler har du et godt bredt kendskab til forskellige teknologier indenfor området, og vi forestiller os, at du har kendskab til teknologier som Github, Bitbucket, PHP Storm, Magento, Magento 2, XML, JavaScript, jQuery / Knockout.js, CSS / SASS / LESS, Grunt, PHP, MySQL og GIT.

 

Dine opgaver som frontend-udvikler vil bestå af en variation af opgaver såsom:

 • Implementering af design i Magento
 • Udvikling af unikke frontend funktionaliteter
 • Deltagelse i foranalyser/workshop
 • Installation og opsætning af moduler

Du vil blive en del af en uhøjtidelig arbejdsplads med højt til loftet og med gode muligheder for personlig udvikling og ansvar. Vi er et lille team, der har et godt og hyggeligt miljø, hvor vi selv kan planlægge vores dag og opgaver.

Vores tech partnere

Som frontend-udvikler hos Digital Marker vil du få en essentiel rolle i en dynamisk hverdag, hvor du i tæt samarbejde med vores backend-udvikler og designere er med til at bygge værdiskabende IT-løsninger til vores kunder såvel som internt og bringer liv i IT-løsninger, der gør en forskel for brugerne. Er du en super skarp frontend-udvikler […]


Som frontend-udvikler hos Digital Marker vil du få en essentiel rolle i en dynamisk hverdag, hvor du i tæt samarbejde med vores backend-udvikler og designere er med til at bygge værdiskabende IT-løsninger til vores kunder såvel som internt og bringer liv i IT-løsninger, der gør en forskel for brugerne.

Er du en super skarp frontend-udvikler med minimum 1-3 års erfaring og har lyst til være med i udviklingen af en ny virksomhed, så er det måske dig, vi leder efter.

Digital Marker vil være den bedste, mest dynamiske og mest fleksible digitale løsning til markedet indenfor skønhedspleje og fashion. Vi sørger for håndtering af alle administrative områder af vores kunders forretninger, så de kan koncentrere sig om deres kerneydelser.

Vi ser gerne, at du:

 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har minimum 1-3 års erfaring
 • Kan tage initiativ og elsker at løse tekniske problemstillinger
 • Har fokus på funktionalitet og stabilitet
 • Har en forretningsforståelse, så du kan se forretningsperspektivet i, hvad du skal lave.
 • Kan arbejde med mærkelige, sære og sjove mennesker
 • Behersker engelsk i skrift og tale
 • Vil være 100 meter mester i Magento 2 og API.
 • Kan bringe vores ideer til virkelighed igennem skalerbare løsninger
 • Det du ikke ved, det lærer du!

Som frontend-udvikler har du et godt bredt kendskab til forskellige teknologier indenfor området, og vi forestiller os, at du har kendskab til teknologier som Github, Bitbucket, PHP Storm, Magento, Magento 2, XML, JavaScript, jQuery / Knockout.js, CSS / SASS / LESS, Grunt, PHP, MySQL og GIT

Dine opgaver som frontend-udvikler vil bestå af en variation af opgaver såsom:

 • Implementering af design i Magento
 • Udvikling af unikke frontend funktionaliteter
 • Deltagelse i foranalyser/workshop
 • Installation og opsætning af moduler

Du vil blive en del af en uhøjtidelig arbejdsplads med højt til loftet og med gode muligheder for personlig udvikling og ansvar. Vi er et lille team, der har et godt og hyggeligt miljø, hvor vi selv kan planlægge vores dag og opgaver.

Vores tech partnere