Om os

Om Digital Marker

Vi er Digital Marker og vi er specialiserede i digital as service (DaaS). Vores team har rigtig stor erfaring og specialiserede evner indenfor marketing, digital, ​salg og kommunikation.

“Vi tilbyder den bedste, mest dynamiske og mest fleksible digitale løsning.”

Verden “lever ” mere online nu end nogen sinde før. Corona pandemien har tvunget stort set alle sektorer til at digitalisere deres forretninger og derfor valgte vi at sætte vores ekspertise til rådighed og hjælpe SMVs fra forskellige sektorer (detailhandel, mode, skønhed, mm.) med at få kontrol over dette nye miljø og føre deres forretninger her uden hovedpiner og uden at skulle bekymre sig om at finde hjælp til at få løst alle de administrative opgaver.

Vi tilbyder den bedste, mest dynamiske og mest fleksible digitale løsning – speciel designet til at øge hastigheden af digitaliseringen i ​detailhandelssektoren og booste væksten af SMV’s.

Løsningen tilbyder kunderne altid at være online og bruge digitale værktøjer til at håndtere alle facetter af deres virksomhed, inklusiv de finansielle og økonomiske dele uden at skulle bruge timevis på at håndtere bogføring og de næste dages aftaler.

Om Digital Marker

Mission & vision

Ideen til virksomheden starter før Corona uden at vide hvor meget pandemien har tydeliggjort forretningens sande potentiale.

Ideen omkring Digital Marker er simpel: én platform der kan tjene SMV’s ved at tilbyde services til forskellige industrier.

Ved at støtte den lokale økonomi gennem teknologi fremmer vi en bæredygtig verden og en sundere planet for de fremtidige generationer.

Vi engagerer os i at støtte stærke og etisk korrekte ledere, brands, forbrugere og influencere til at bygge et stærk netværk af professionelle, ansvarlige og bæredygtige services for detailhandlen, mode og skønhedsindustrien samt miljøet.

Vores mål er at booste de professionelle i vores målsætningsområde når de søger vejledning og vækst af deres forretning ved at levere en nem og fejlfri digital transformationsproces og åbne op for de globale markeder.

Vores netværk opfordrer til en cirkulær reseller økonomi via vores gennemsigtige og sikre markedsplads.

Mission & vision

CSR

Digital Marker sigter mod at gøre en forskel i verden og driver vores forretning i overensstemmelse med og i respekt for FN’s 17/169 Verdensmål.

Afskaf fattigdom
Kvalitets uddannelse
Ligestilling mellem kønnene
Anstændige jobs og økonomisk vækst
Mindre ulighed
Ansvarligt forbrug og produktion
Klima indsats
Livet i havet
Livet på land
Partnerskaber for handling

Vores tech partnere