Anders H. Lange

CEO

Anders har været en ledende faktor i udvikling og digital strategi inden for mode- og skønhedsindustrien de sidste 15 år. Han har konstant leveret tocifret vækst i forretningsinteraktion, salg og overskud.

Han er et verdensomspændende powerhouse of knowledge og har arbejdet med brands som Gucci, Buffalo Boots GmbH, Warner Bros, Google, Barclay, HSBC, Deutsche bank og Disney.

Anders er en velkendt figur når det kommer til at levere kreative forretningsmodeller der skubber til grænserne og giver forandring.

Han arbejder lige nu med at rådgive investeringsbanker, fonde og investorer i forbindelse med udviklingen af mode- og skønhedsindustrien. Han er verdensførende indenfor gamification og digital transformation, herudover er han en særdeles stærk visionær strateg.

Cristina Blanaru

COO

Cristina er “ordsmed” og har derfor ordet i sin magt. Hun kan godt lide at dekonstruere problemer og give uventede og kreative løsninger tilbage/retur.

Med mere end 20 års erfaring i marketing og kommunikationsverdenen, har hun tilegnet sig en baggrund med dobbelt ekspertise. Hun var journalist på en af Østeuropas førende nyhedsagenturer og har sin egen publikation, AdHugger.net, samtidig med at hun også er en dynamisk kommunikationsrådgiver der fokuserer på corporate communications, forretningsomdømme, kommunikation omkring produkter, NGO’s og nyopstartede forretninger samt personlig branding og PR.

Gennem hendes karriere har hun ledet flere tværfaglige teams og har implementeret arbejdsmetoder der hver gang har givet bedre resultater end forventet på forhånd.

Hendes professionelle portefølje inkluderer både lokale og internationale virksomheder og brands som PayPal, Viacom / Comedy Central, KBC Securities / uTrade, Millenium Bank, Akcenta, CEZ Romania, Unilever Food Solutions, Sarantis, IAB Romania og mange andre.