Teamet

Anders H. Lange

CEO

Anders har været en ledende faktor i udvikling og digital strategi inden for mode- og skønhedsindustrien de sidste 15 år. Han har konstant leveret tocifret vækst i forretningsinteraktion, salg og overskud.

Han er et verdensomspændende powerhouse of knowledge og har arbejdet med brands som Gucci, Buffalo Boots GmbH, Warner Bros, Google, Barclay, HSBC, Deutsche bank og Disney. Anders er en velkendt figur når det kommer til at levere kreative forretningsmodeller der skubber til grænserne og giver forandring.

Han arbejder lige nu med at rådgive investeringsbanker, fonde og investorer i forbindelse med udviklingen af mode- og skønhedsindustrien. Han er verdensførende indenfor gamification og digital transformation, herudover er han en særdeles stærk visionær strateg.

E-mail Anders på ahl@digitalmarker.dk.

Cristina Blanaru

COO

Cristina er “ordsmed” og har derfor ordet i sin magt. Hun kan godt lide at dekonstruere problemer og give uventede og kreative løsninger tilbage/retur. Med mere end 20 års erfaring i marketing og kommunikationsverdenen, har hun tilegnet sig en baggrund med dobbelt ekspertise.

Hun var journalist på en af Østeuropas førende nyhedsagenturer og har sin egen publikation, AdHugger.net, samtidig med at hun også er en dynamisk kommunikationsrådgiver der fokuserer på corporate communications, forretningsomdømme, kommunikation omkring produkter, NGO’s og nyopstartede forretninger samt personlig branding og PR.

Gennem hendes karriere har hun ledet flere tværfaglige teams og har implementeret arbejdsmetoder der hver gang har givet bedre resultater end forventet på forhånd. Hendes professionelle portefølje inkluderer både lokale og internationale virksomheder og brands som PayPal, Viacom / Comedy Central, KBC Securities / uTrade, Millenium Bank, Akcenta, CEZ Romania, Unilever Food Solutions, Sarantis, IAB Romania og mange andre.

E-mail Cristina på cb@digitalmarker.dk.

Tobias Thiim

- Head of Development

Jeg er udviklingschef hos Digital Marker. Jeg har en baggrund som fotograf og jeg bruger denne erfaring til at komme med kreative måder at se de løsninger, vi udvikler på vores kontor. Hos Digital Marker arbejder jeg på at bygge værktøjer, der gør det let og enkelt for en virksomheds digitale rejse, både for virksomhederne og for kunderne.

Jeg har været selvstændig i en årrække og besluttede mig derefter for at skifte karriere, der ville forene mine interesser. Jeg blev multimediedesigner og kom efter et stykke tid til Digital Marker’s team. Jeg bor i Silkeborg sammen med min kone og vores to børn. I fritiden nyder jeg at være omkring min familie, spille computer og være i naturen med familien.

Tobias Thiim

Head of Development

Eduard Costea

- Software Engineer

Softwareingeniør, fullstack-udvikler, dataforsker, men mere end det, også en ambitiøs rumæner, der kan lide at bruge og lege med nye teknologier med det formål, at blive ekspert inden for området. En ung og ambitiøs udvikler med formålet at overtage IT-branchen og blive en nøglespiller.

Jeg er en softwareingeniør og teknisk fyr, så jeg elsker at planlægge og designe alt på forhånd for både at lette mit arbejde, men også for at bøje og vride systemer til at fungere, som jeg vil have dem, for at kunne opnå den bedste ydeevne og resultater for vores klienter. Jeg brænder fuldstændig for det jeg laver, og der arbejder jeg altid på noget.

Jeg er den første til at sige ”Ja” til en udfordring og jeg samler erfaring fra alle projekter. Min tankegang er følgende: At gøre det, man elsker, er frihed. At elske det du laver er lykke.

Eduard Costea

Software Engineer

Michael Blaxkjær

- UX-Designer

Jeg er uddannet webudvikler, og jeg har en helt fantastisk flair for UX/UI og grafisk design.

Jeg elsker at have mange bolde i luften og mister sjældent overblikket. Jeg brænder for at kommunikere budskaber ud til brugere i øjenhøjde med visuelle virkemidler. Når det kommer til teamwork, stræber jeg efter at opnå de bedst mulige resultater i alle betroede opgaver.

Jeg bor i Horsens med min kæreste og vores 2-årige datter. Fritiden bliver primært brugt sammen med familien, men der er også plads til lidt gaming, sport og andre ting med vennerne i ny og næ.

Michael Blaxkjær

UX-Designer

Manila Chaturvedi

- Backend Developer

Jeg er en Fullstack-udvikler, og jeg elsker at udvise kreativitet gennem kodning. Jeg er virkelig passioneret, når det kommer til at fortsætte min rejse som softwareudvikler og tilføje mere og mere erfaring og teknologiske færdigheder under mit bælte.

Min mand - også en programmør - og jeg bor i Arhus på tiende år, og vi har to smukke døtre, der kombinerer både indisk og dansk kultur i deres hverdag. Jeg elsker nye udfordringer, og jeg nyder at tackle alt, der kommer min vej. Jeg forsøger at lære nye ting hver dag, og jeg elsker altid en god vittighed og et sundt grin.

Manila Chaturvedi

Backend Developer

Ketty Højsgaard

- Bookkeeping

Jeg har over 30 års praktisk erfaring fra bogholderiarbejde. Jeg er specialist i debitor-, kreditor- og finansstyring, moms, afstemning, bankbetalinger, løn og indberetning til myndigheder.

Jeg lægger stor vægt på at arbejde selvstændigt, er detaljeorienteret og arbejder systematisk. Jeg er ansvarsbevidst, har humor og gode samarbejdsevner.

Jeg er god til at tale med mange forskellige typer af mennesker. Det er derfor helt perfekt for mig at arbejde hos Digital Marker, hvor vi er alle aldersgrupper og flere nationaliteter. Jeg synes, at det er meget udfordrende at skulle være med fra starten og bygge systemerne op.

Ketty Højsgaard

Bookkeeping

Baba Lichscheidt

- Senior Developer

Jeg er en erfaren og professionel udvikler, med høje færdigheder og erfaring inden for produktionsstyring / ABC-systemer, og i løbet af en livslang karriere har jeg samlet meget erfaring inden for IT, softwareudvikling og support. Jeg er en udvikler med stærke databasekompetencer, som brænder for mit arbejde og nyder udfordringer.

Jeg er glad for at dele min erfaring med mine kollegaer, og jeg vil gøre en forskel, hvor teknologier mødes og løsninger designes. Et par højdepunkter blandt mine færdigheder er OOP-design og udvikling, databasemodellering, dokumentation og koderfaktorering.

Jeg er gift og har to voksne børn, og i min fritid nyder jeg at rejse, cykle og være frivillig.

Baba Lichscheidt

Senior Developer

Vores tech partnere